Вівторок, 16.04.2024, 20:00
Вітаю Вас Гість | RSS

Михайлівська ЗОШ I-II ступенів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Вересень » 3 » День знань 2019
22:52
День знань 2019

     2 вересня 2019 року заклад загальної середньої освіти села Михайлівки привітно відчинив двері для учнів, вчителів, батьків та гостей, які з нетерпінням чекали свята Першого дзвоника. Була проведена урочиста лінійка, під час якої з вітальними словами до присутніх звернулися директор закладу Осадчий Володимир Григорович та голова Михайлівської ОТГ Донець Андрій Григорович.

   

Цього року нашу шкільну родину поповнило 9 першокласників, яких тепло зустріли усі присутні. Тож з привітаннями виступили наймолодші, а далі слово мали випускники - учні 9 класу.

    

     Далі свято проходило в нетрадиційному стилі. Для учнів та батьків був підготовлений квест "Скарби України". Вони з великим захопленням та цікавістю проходили 7 локацій, які знаходилися в різних класних кімнатах. 

На першій локації "Гордість України" команди відгадували кросворди, ребуси, пов'язані з досягненнями України, особами, що прославляли нашу Батьківщину (підготувала Овраменко Валентина Василівна).

Наступна локація "Міста України" знайомила учасників з цікавими та славетними містами нашої країни. Діти разом з батьками мали змогу переглянути відео, складали пазли (підготувала Качкалда Валентина Петрівна).

 

На третій локації "Квіти України" учням та гостям запропонували взяти участь у майстеркласі по виготовленню квітів, які ростуть у нашому краї, та послухати про них легенди (підготувала Рясна Ніна Петрівна).

   

На локації "Державні символи" учні пригадали українську символіку, та пояснили її походження (підготувала Чебан Тетяна Миколаївна).

  

"Мова України" - локація, на якій учасники квесту згадували народні прислів'я та приказки, вправлялися зі скоромовками (підготувала Мацарук Валентина Василівна).

  

На станції "Українська народна символіка" пригадували народні символи та їх значення, а також одягали козака та козачку в традиційний український одяг (підготувала Петренко Лідія Вікторівна).

  

"Співає Україна" - наступна локація, де діти радісно виконували українські пісні, характеризували образи, оспівані в них (підготувала Бровко Валентина Володимирівна).

  

На станції "Визначні місця України" діти разом з батьками здійснили уявну мандрівку маршрутом "7 чудес України", а також склали карту регіонів, якими славиться Черкаська область (підготувала Сириця Таміла Миколаївна).

  

На локації "Флешмоб" учні під керівництвом випускників розучували танок під пісню Олега Винника "Перлина Україна" (підготувала Осадча Наталія Володимирівна).

      

Свято завершилося яскравим видовищем: всі учні школи виконали спільний танець під оплески гостей та склали ключ знань, який допоможе нашим дітям у подальшому навчанні. На завершення всі отримали солодкі подарунки, а лункий дзвінок покликав дітвору за шкільні парти.

     

 

 

Переглядів: 275 | Додав: Директор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz