П`ятниця, 29.03.2024, 01:29
Вітаю Вас Гість | RSS

Михайлівська ЗОШ I-II ступенів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Червень » 8 » Сумувати ніколи, бо у нас канікули!
10:20
Сумувати ніколи, бо у нас канікули!

Сумувати ніколи, бо у нас канікули!

 

     Літні канікули — радісна пора для всіх школярів, бо в цей період здається , що навіть повітря пахне розвагами та футболом. А ще канікули – пора, коли можна відпочити в пришкільному відпочинковому таборі "Веселка", подорожувати, пізнавати нове, підкоряти недосяжні , але такі бажані вершини. Так ми, учні Михайлівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів , чекали п’ятого червня з нетерпінням, адже в цей день доросі запланували нам поїздку до Києва та Межигір’я. Наша екскурсія розпочалася з відвідування Національного заповідника «Межигір’я». Це така сучасна пам’ятка. Причому – пам’ятка всеукраїнського масштабу. Межигір’я розташоване у с. Нові Петрівці під Києвом. Так, насамперед Межигір’я – це прекрасний ландшафтний парк на крутому правому березі Київського водосховища. Площа його – величезна, навіть немає сенсу озвучувати цифри, все одно в голові не поміщається.А якщо точно- то це 140 гектарів. На такій території висаджено величезну кількість неймовірно красивих декоративних рослин, а також облаштовані каскади ставків з фонтанами. Вода в них настільки чиста, що в ставках Межигір’я із задоволенням живе форель і почувається, напевно, саме «як риба у воді».

    

     На одному з берегів – окремо розташована будівля, це сауна. Гламурненько… При сауні є ще одна фішка Межигір’я – купіль самурая. Хто бував в Карпатах – той знає таку річ як «чани». Ось і тут теж встановлений великий казан, вода в якому підігрівається палаючими дровами, а в ній розслабляється… «самурай».

     З височини, на якій стоїть будинок або знаменита «Хонка», можна спуститися вниз, до берега «Київського моря» – так називають Київське водосховище, утворене греблею ГЕС на Дніпрі, розташованої в районі Вишгорода.

     Якщо бажаєте усамітнитися і помріяти, то можна прогулятися по набережній. Це зараз тут народу повно, а раніше, мабуть, по асфальтованій доріжці гуляла лише одна людина. Ще, можливо, декілька наближених осіб…

    Якщо дуже стомилися, можна покататися на кораблику. Дерев’яний корабель – дебаркадер.

Він не рухається, це такий плавучий готель-ресторан

     Дехто з нас вперше здійснив незабутню подорож до столиці.

    Далі за планом відвідали Київський океанарій . Потім вирушили до Київського гідропарку. Він вразив нас не тільки величезними розмірами, а й оригінальним дизайном. А далі-всі до «Mc Donalds». Тут ,звичайно, були і солодке морозиво, смачні бургери, запашна кока-кола, приємні аромати, подарунки й позитивні емоції від екскурсії!

    Наша подорож продовжилася далі. І коли ми сіли в метро на станції «Гідропарк», перед нами відкрився чудовий пейзаж лівого берега Дніпра. Золоті куполи Києво-Печерської Лаври, вражаючих розмірів меморіальний комплекс Батьківщина-Мати. І щоб побачити цю красу ближче, нас повезли на Майдан Незалежності. Київ немислимий без Хрещатика та Майдану Незалежності – головної вулиці та площі міста. Тому наступним пунктом призначення була найвідоміша в Україні вулиця — Хрещатик. Прогулянка центральною частиною міста чудово поєдналася з невеличкими «посиденьками» ». Після смачного морозива чорного кольору на головній вулиці столиці — знайомство з Майданом Незалежності, отографування на згадку. Прогулювалися ми і Маріїнським парком, де знаходиться резиденція Президента України — Маріїнський палац, а поряд — будівля Верховної Ради.

     Поверталися із прогулянки пізно ввечері,навіть сонце ,не дочекавшись нас, лягло спати. А в комфортабельному автобусі лунав дитячий сміх. Ми обмінювалися враженнями від поїздки.

     Всі діти , які відвідали екскурсію, щиро вдячні спонсору Плічку Григорію Івановичу, депутату обласної ради, директору ПП "Альтаїр". Це меценат, який надав можливість насолодитись цією поїздкою. Це не перший подарунок для учнів. Нещодавно Григорій Іванович подарував нам сучасну підсилювальну апаратуру для проведення шкільних свят. А ще дякуємо йому за раніше подаровані  класну дошку, мультимедійний проектор та ноутбук.

Окрему подяку хочемо висловити директору школи ОсадчомуВ.Г., та всім вчителям, які супроводжували нас та організували цю незабутню подорож.

З вдячністю від усіх учнів Михайлівської ЗОШ І-ІІ ступенів:

  • Каріна, Швидка Адріана , Лук’янець Інна, Воловіченко Людмила, Недоступ Владислава, Павленко Олександр, Різник Анастасія, Сириця Яна, Ющук Любов, Сорока Роман, Коновал Катерина.
Переглядів: 372 | Додав: Директор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz